Noticia

Orriols-Pujolar guanyen al Ral·li Ciutat d’Igualada, la seva segona victòria de l’any
(01.05.2017)

Van ser els dominadors de la prova, guanyant a Xavier Domènech i a Jan Solans.

Orriols arribava al Ral·li Ciutat d’Igualada després de la victòria en el seu debut amb l’Skoda Fabia R5 en terres catalanes al Ral·li Sprint de Sant Julià. Per a l’ocasió va poder realitzar una jornada de test uns dies abans de la prova, que van servir per conèixer principalment tots els reglatges del nou cotxe.

Des del mateix inici de la prova Orriols i Pujolar van sortir a per la victòria, marcant els scratch en els dos primers trams i prenent ja el comandament de la prova per més de 12 segons. Però en el tram “C” van patir una virolla, quan l’Skoda va donar un fort cop de cul de la part del darrere traient-los de la pista, sense més consequències que perdre 15 segons aproximadament. Això, de totes maneres, no va fer que es perdés el liderat de la prova, només que s’apretèssin més les posicions amb el seu rival directe Xavi Domènech, que va arribar a la mitja part del ral·li amb 1,7 segons de desavantatge.

A la segona part va ser un recital del pilot de l’Skoda Fabia R5, guanyant cinc de les sis especials que es disputaven, i fins i tot millorant clarament els temps dels trams de temporades anteriors. Els ajustaments que Orriols va fer en l’assistència abans dels trams de la tarda van ser definitius per poder aconseguir la victòria.

Una victòria de tota manera molt lluitada amb Xavi Domèench que, a falta de dos trams es col·locava líder per 2,1 segons, pel fet que en la sortida de la segona passada del tram de Rubió, l’Skoda es parava, perdent 7 valuosos segons. El pilot de Vic es va proposar reduir aquesta diferència en els dos últims trams, superant a Domènech per 1,1 a Òdena i donant l’estacada final a Castellfollit amb 5,7 segons, assolint així la victòria.

Amb l’arribada de l’Skoda Fabia R5 de la mà d’Albert Orriols, el campionat català ha fet un nou tomb d’emoció i vistositat, deixant clar que és un ferm candidat a la victòria final.

Clasificació Final

1er A. Orriols – Ll. Pujolar (Skoda Fabia R5)
2on X. Domènech – A. Coronado (Citroën DS3 R5) +4.7
3er J. Solans – M. Barreiro (Peugeot 208 R2) +3:40.9
4art J. Medina – J. Nogue (Renalt Clio R3T) +4:32.8
5è P. de la Heras – G. Alsina (Renault Clio Sport) +5:23.6

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com