Noticia

Orriols-Pujolar sense oposició en Gr N. L’equip SIMM domina clarament el Gr N en el Criterium del Berguedà on una punxada no l’aparta de la victoria.
(06.05.2007)

Gironella, a 6 de Maig de 2007.- El XXXVIII Criterium del Berguedà que va acabar ahir a la nit, ha suposat la tercera prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis, i també, la tercera victòria de Gr.N per l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar. Com ja succeí al Guilleries, l’Equip SIMM no va quedar lliure d’un incident de cursa, concretament, una nova punxada al quart tram del dia. Tot i això, L’Equip SIMM es refeia de l’incident i aconseguia una nova victoria en Gr.N –la tercera en les tres proves puntuables- pel que ostenta un clar liderat de la categoría i a més també manté una sòlida segona posició en la classificació general del català de ral·lis.

La novetat tècnica pel Criterium era provar uns nous compostos de Pirelli, en vista a ser utilitzats en la propera prova del Campionat d’Espanya que Orriols-Pujolar disputaran a Cantàbria. “Havíem de muntar uns nous compostos de Pirelli que finalment no han arribat a temps”, comenta el pilot de SIMM, que afegia que, “per aquest motiu hem hagut de muntar uns pneumàtics que ja no eren d’última generació i a la segona passada pel tram de ‘El Pontarró’ hem vist com havien sofert una degradació anormal i un d’ells havia perdut pressió. En no tenir temps de substituir-lo, ens hem trobat que al tram següent, a Merlés, hem acabat punxant a 6 kms del final i això ens ha fet perdre uns 35 seg.”, explica Orriols. Tot i això, la reacció ha arribat de seguida i Orriols-Pujolar recuperaven el liderat de Gr.N al primer tram de la tarda amb un excel·lent scratch absolut, una dècima per davant de Membrado que dominava el ral·li amb el seu Maxi Mégane.

El que sí ha estat força més difícil ha sigut pressionar a Segu-Uson que amb el seu Seat Ibiza Kit Car s’han escapat en la segona posició i finalment Orriols-Pujolar han finalitzat tercers de la general a tan sols 46 segons dels seus predecessors.

L’Equip SIMM ara es tornarà a concentrar en el Campionat d’Espanya de Ral·lis que té la seva propera prova a Cantàbria els propers 19 i 20 del present mes de Maig.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com