Noticia

Positiva experiència d'Albert Orriols al Rallye de la Nucía
(11.11.2020)

El piloto osonencva finalitzar 19è la cita alicantina en la seva segona participació amb el seu Ford Fiesta R5 MKII.

Després d’estrenar-se en competició amb el seu Ford Fiesta R5 MkII fa unes setmanes al Ral.li de Guernica, Albert Orriols afrontava un nou repte dins el Nacional d’Asfalt, el Ral.li de La Nucia. La prova alacantina, amb una inscripció d’autèntic luxe, va servir a l’osonenc perquè pogués seguir coneixent el seu nou cotxe.

“Afrontàvem el Ral.li de La Nucia amb motivació, ja que era la nostra segona cursa amb el Ford Fiesta R5 MkII. “A l’igual que al País Basc, en el primer bucle vam tornar a córrer sobre mullat, podent provar un nou compost de pneumàtics de Michelin que ens va anar molt bé, ja que varem aconseguir marcar cronos interessants per davant de pilots amb més experiència en el campionat” explicava Orriols.

Si l’inici de ral.li va ser consistent per als interessos del català, el segon bucle portaria una inadequada munta de pneumàtics -els trams es van assecar completament d’una secció a una altra- que va repercutir en els cronos d’Albert Orriols.

Després del descans del migdia, el pilot osonenc tornava a la càrrega per seguir sumant quilòmetres i experiència en un terreny molt tècnic abans de completar el ral.li en la 19a posició final, un resultat meritori tenint en compte l’alt nivell de pilots i màquines que es van donar cita en els trams de l’interior de la província d’Alacant.

“Malgrat perdre una mica de temps al TC-6, un tram que varem haver de reconèixer ja de nit i on sabíem que no podríem rodar al nostre ritme habitual, el bucle de la tarda va ser relativament bo”.

“Arribar a la meta va ser molt positiu, ja que varem poder fer molts quilòmetres amb el cotxe i cada vegada ho entenem millor. També varem poder provar diferents compostos de pneumàtics. Pel que fa a nosaltres, hi va haver alguns cronos bons malgrat la nostra falta de ritme de competició a causa de les poques curses que hem disputat aquest any per la Covid-19. En línies generals, va ser un bon ral•li en el qual varem gaudir i seguim aprenent de el Ford Fiesta R5 MkII “, afegia el català.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com