Noticia

Primer podi de la temporada per a l’Albert Orriols al Ral·li de L’Albi
(23.06.2005)

El pilot de Simm fou tercer de la general i guanyador entre els Vehicles de Sèrie.

Vic, a 21 de juny de 2005.- Desprès de la mala fortuna viscuda al passat Rallye Cales de Palafrugell on el trencament del canvi del Mitsubishi Lancer Evo VIII els deixava fora de cursa, n’Albert Orriols i en Carles Vico es refeien al Ral·li de Mollerussa-L’Albi amb un esplèndid podi i la victòria entre els vehicles de sèrie a la primera prova del Català de Terra. El pilot osonenc passa doncs a encapçalar el Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra en l’Agrupació A1.
Per a l’equip de Simm aquesta era la seva segona participació en una prova sobre terra amb el Mitsubishi Lancer, “i tot plegat feia una mica de respecte perquè l’única carrera que havia disputat fou la del desembre de l’any passat. A més tots els nostres rivals ja han corregut en vàries curses en el Campionat d’Espanya i nosaltres comencem ara tot just” aclaria el pilot de Simm abans de prendre la sortida des del podi situat a L’Albi.
Aviat agafarien el ritme de cursa classificant-se quarts a la primera especial, abans de que la pols del cotxe precedent els endarrerís a la segona especial. “Hem atrapat al Subaru Impreza de Gilberga-Sánchez i no hem pogut avançar-lo ja que la pols ens impedia acostar-nos a ells. Tot plegat hem perdut uns 30 segons molt valuosos que al final sempre es troben a faltar, i ens han endarrerit a la general del ral·li ”, com així seria.
Sobreposant-se als problemes, Orriols i Vico sortien de nou a l’atac i amb una quarta i una segona plaça als dos següents trams aconseguien reduir les diferències envers el cap de la cursa. La seva remuntada s’aturaria a la penúltima especial al patir una punxada a meitat de tram. “Ja se sap que quan ataques tens aquest risc però mai te l’esperes. Hem punxat la roda davantera a la zona més estreta i difícil del ral·li i així i tot hem rebaixat el crono de la nostra anterior passada, per lo que realment haguéssim aconseguit un temps molt bo, ja que et quedes sense direcció i perds molt de temps” analitzava satisfet el pilot osonenc a l’arribada al podi de L’Albi com a guanyador entre els Vehicles de Sèrie –Agrupació A1- i tercer classificat del Ral·li de Mollerussa-L’Albi.

La propera cursa que disputarà n’Albert Orriols serà a domicili amb motiu del Ral·li Osona que tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de juliol en plenes festes de la vila osonenca. Per aquesta cursa el pilot de Simm ha sotmès al Mitsubishi Lancer Evo VIII a una exhaustiva revisió als tallers de Calm Competició per tal de donar per acabats els problemes mecànics que l’han assetjat des de principi d’any “i trobar la fiabilitat que tan caracteritza aquests vehicles. Fins al moment no ha estat així i esperem que a la prova de casa puguem trencar aquesta ratxa”.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com