Noticia

Primer podi de l’any per Albert Orriols al IV Ral·li Pacha
(20.03.2012)

Foto: Christian Gómez (Contra-Volant Fotografia-Racing)

Foto: Christian Gómez (Contra-Volant Fotografia-Racing)

L’Equip SIMM ha sumat els seus primers punts de la temporada a la prova inaugural del Campionat de Catalunya de Ral·lis tot i arrossegar problemes durant tota la jornada

L’Escuderia Costa Daurada ha sigut l’encarregada de donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Ral·lis amb el seu IV Ral·li Pacha. Albert Orriols i Manel Muñoz han pres part a la prova amb el seu Mitsubishi Evo X, sota el manteniment de MC Racing i han signat un bon paper amb la consecució del primer podi de la temporada. El ral·li, amb un total de 226,86 quilòmetres, 51,55 quilòmetres contra el crono i 7 trams cronometrats s’ha desenvolupat sense incidents i amb una climatologia excel·lent que ha fet gaudir a organitzadors, participants i públic present.

El primer tram de l'itinerari ha sigut el Castell (4,79 Km.) i Orriols-Muñoz han comprovat des dels primers quilòmetres com els problemes amb el cut-off del canvi de marxes nou, que els hi varen afectar al Ral·lisprint Sant Julià, lluny d’haver-se solucionat es tornaven a reproduir. "A l'hora de canviar de quarta marxa a cinquena ens és impossible, hi ha hagut varis moments que ho hem intentat però res" ha comentat el pilot de Vic després de cedir més de 2 segons per quilòmetre respecte al millor temps.

A les dues següents especials, Teixeta (13,5 Km.) i Colldejou (10,14 Km.), la parella osonenca ha sigut capaç de passar del quart lloc de la general fins a la segona posició tot i arrossegar la contrarietat del cut-off i cedir un temps molt valuós.

Després d'intentar solucionar els problemes al parc de treball, Orriols i Muñoz han iniciat el segon bucle del ral·li. Malauradament, els problemes han passat a afectar a totes les marxes; tenint dificultat per posar quarta i fins i tot en algunes ocasions per engranar la segona i la tercera. Albert Orriols, que ha vist com perdia un esglaó en el podi, ha explicat que "estem molt decebuts amb com ha anat aquest bucle. Hem tingut problemes seriosos amb el canvi i fins i tot hem hagut d’anar una estona sense cap marxa posada per l'impossibilitat d’entrar-ne una. Només ens queden les dues passades per la súper especial i veiem molt difícil poder recuperar la segona plaça."

I, efectivament, les dues passades per l'especial de Vilaseca (1,99 Km.) no han sigut suficients per acabar més endavant i Albert Orriols i Manel Muñoz han pujat, finalment, al tercer lloc del podi. Albert Orriols ha valorat la cita com complicada i adversa però ha assegurat que treballaran per poder afrontar amb més garanties els propers ral·lis i poder lluitar per la victòria. "Hem realitzat una forta inversió per la temporada 2012 i ara ens toca treballar per aconseguir una bona fiabilitat mecànica que ens permeti lluitar per les primeres places. Hem aconseguit la tercera plaça i hem sumat uns bons punts de cara a la classificació però el nostre objectiu és poder lluitar per la victòria i treballarem per aconseguir-ho" ha afegit el pilot de Vic.


I Concurs de fotografia SIMM Ral·lisprint de Sant Juliа

El guanyador del concurs convocat per l’Equip SIMM al passat Ral·lisprint de Sant Julià ha sigut Carlos Rodríguez Peral López que amb un curiós contrapicat s’ha endut el premi d’un cotxe d'slot de la casa Ninco, rèplica del Mitsubishi d’Albert Orriols, un pòster signat de l’equip, un DVD resum de la temporada anterior així com una motxilla d’esquena creuada.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com