Noticia

Retrobada amb la victòria per l’Equip Simm al VII Ral·li Cassà.
(29.09.2008)

Cassà de la Selva, 27 de setembre de 2008.- Avui dissabte,dia 27, s’ha disputat la sisena prova puntuable de la temporada, on l’Albert Orriols i Lluís Pujolar han obtingut una còmoda victòria al finalitzar la prova amb un avantatge de 1’08.4” amb Forés, segon classificat.

Les aspiracions a la victòria per l’Equip SIMM varen quedar definides des de la segona secció de la prova on, amb el Reglament Esportiu de la Federació Catalana d’Automobilisme en mà, Membrado era exclòs del ral—li segons l’article 15.1.3, per assistència prohibida, on el mateix control a la sortida del tram de “Romanyà” empenyia el seu vehicle per tal de posar-lo en marxa.

L’Equip SIMM afrontava el VII Ral·li Cassà amb doble propòsit, el primer, retallar diferències al català d’asfalt on els problemes mecànics patits amb el Peugeot 206 WRC a meitat de temporada deixaven en dubte les aspiracions al títol absolut. El segon, aprofitant la cita del català com a ‘shakedown’ de cara a la prova de la setmana vinent, on l’Equip SIMM participarà a la 44ª edició del Rally RACC Catalunya - Costa Daurada. La valoració i comportament del cotxe, després de la exhaustiva revisió duta a terme a ‘Bozian Racing’, ha estat positiva i que torna a donar possibilitats al pilot osonenc de cara al campionat.

En l’inici de la prova, l’Equip SIMM es mantenia a la tercera posició scratch per darrera de Membrado i Segú patint diferents problemes de patinatge de l’embragatge. A la segona passada pel tram de Romanyà, tot i parar-se el cotxe en el moment de la sortida es situaven en segona posició de la general, degut a l’averia mecànica de Segú que trencava la transmissió del seu vehicle. Ja en la segona secció amb Membrado exclòs i Segú acollint-se a la modalitat de Super - Ral.li, l’Equip SIMM, passava a liderar la prova. Amb el ral·li sentenciat i sens cap mes tipus de problema, l’Albert assolia dos scratch, després d’una intensa lluita, amb unes diferències de tan sols 0.2,0.8, 3.2 i 0.1 amb Segú-Uson.

Declaracions del pilot de SIMM tot just recollir el trofeu com a guanyadors del VII Ral·li de Cassà de la Selva: “Ha estat un bon ral·li de preparació de cara al Ral·li Catalunya Costa Daurada d'aquesta setmana i, sobretot, de cara les nostres opcions al campionat. Al bucle del mati hem patit problemes a l’embragatge a les sortides dels trams i ens ha costat una mica adaptar-nos a la nova configuració del reglatge del cotxe, perdent uns segons importants. Al bucle de la tarda ens ha anat tot bé, agafant un bon ritme de cursa. Sentim l'exclusió del ral·li del equip Membrado-Vilamala per causa d'una acció prohibida en el reglament, que tot i que se’ns ha volgut involucrar amb aquest fet, nosaltres no hem tingut res a veure, tot i que juntament amb altres equips hem pogut viure la situació al estar allà presents en el mateix moment, de la mateixa manera que ho ha vist el cap de tram en qüestió que ho ha notificat als comissaris esportius de la cursa, per tal que aquests prenguin una decisió segons el reglament del campionat, d'excloure l'equip. Esperem que aquets fets no es tornin ha produir, per no haver de viure situacions desagradables per tots plegats.

Amb aquest bon resultat l’Equip SIMM aconsegueix el seu objectiu de retallar diferencies al campionat. El proper repte serà aquesta propera setmana amb la participació al 44é Rally RACC Catalunya - Costa Daurada, puntuable pel Campionat del Món de Ral—lis i que permetrà a l’Albert i el Lluís, encarar-se amb pilots mundialistes. El ral—li es disputarà els dies 3,4 i 5 d’Octubre.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com