Noticia

Segon abandonament de la temporada per l’Equip SIMM al 21è Ral·li Girona.
(25.05.2008)

Vic, a 25 de Maig de 2008.- Ahir dissabte, dia 24 de Maig, es va disputar la quarta prova puntuable de la temporada del català d’asfalt a Riudellots de la Selva, on l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar, de l’Equip SIMM, s’han vist obligats l’abandonament per avaria mecànica, fins i tot, desprès d’haver realitzat el primer scratch del ral·li. Sens dubte ha estat un cop duríssim per l’Equip SIMM, cosa que pot condicionar les aspiracions de cara al campionat absolut.

En els primers compassos de la prova l'equip SIMM aconseguia liderar el ral·li, marcant l'scratch al primer tram de la jornada 'Canyet'. El plantejament inicial de l'Albert i el Lluís, de sortir a l'atac, era molt important per obtenir un bon resultat en aquest ral·li de coeficient 8, de cara a la lluita pel campionat. Després de la neutralització de la segona passada pel tram de 'Canyet', la caixa de canvi del Peugeot 206 WRC va tornar a ser la protagonista, trencant-se el reenvio al tram de Sant Grau. En el moment de l'abandonament, l'equip Simm, es trobava a la segona posició de la general a només 5,5 segons de Membrado i amb un marge de 5,4 segons respecte a Segú.

Des del parc d'assistència situat al polígon de Riudellots, l'Albert comentà: "A l'inici del ral·li hem començat marcant l'scratch al tram de canyet, fet que denotava que teníem moltes ganes de lluitar per la victòria del ral·li. Al començament del segon tram, 'St. Grau', de nou s'ha tornat a calar el cotxe en l'estratègia de sortida per culpa d'algun sensor que ens està donant problemes, i encara no l'hem pogut solucionar. De tota manera hem imposat un fort ritme al tram, arribant al final del mateix perdent només 6,7 segons, respecte del millor registre de Membrado. Disposats a recuperar el liderat del ral·li a la segona passada del tram de St. Grau, sabent perfectament on havíem perdut el temps en la passada l'anterior, i després de la neutralització del tram de canyet, tornàvem a sortir, però aquest cop sense problemes. Després de realitzar uns 6 kilòmetres, el 206 WRC ha començat a fer un soroll al canviar les marxes, fet que s'ha anat pronunciant fins arribar el punt que no entrava cap marxa, quedant-se aturat al mig del tram, amb una decepció impressionant, ja que crèiem que podíem fer un bon resultat, i la mecànica, de nou, ens ha deixat tirats."

Per l'equip Simm ara queda refer-se d'aquest mal resultat, posant de nou a punt el Peugeot 206 WRC i pensant en la següent cita de la temporada, on prendran part en un ral·li que els és familiar, el 41è Ral·li d'Osona, que també es terreny de Membrado, amb el que es preveu una bona lluita per la victòria al ral·li de casa, i que es disputarà el proper dia 28 de juny. El 41è Ral·li d'Osona l'organitza l' Escuderia Osona, i és puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt, amb coeficient 8.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com