Noticia

Segona posició al Grup N per l’Albert Orriols al Ral·li Osona
(05.07.2005)

Finalitzà sisè de la general en una dura cursa a causa de la forta calor

Vic, a 5 de juliol de 2005.- La quarta prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis es disputava amb motiu del Ral·li Osona i allí el pilot osonenc Albert Orriols aconseguia finalitzar en segona posició del Grup N per darrera una referència clara com és el pilot mundialista Dani Solà. Novament, com a les anteriors proves, el pilot de Simm patia problemes mecànics que l’endarrerien a la classificació general, acabant finalment sisè de la general.
Ja des de la segona especial del dia l’Albert Orriols i en Carles Vico patien uns estranys problemes en el seu Mitsubishi Lancer “que feia que el cotxe es comportés d’una manera molt rara a les frenades. Tremolava i perdia tota la tracció, el que feia que més d’una vegada estiguéssim a punt de sortir-nos de la carretera. De fet ja a la primera especial ja hem notat quelcom però al ser l’asfalt més rugós no n’hem fet massa cas” analitzava, certament descontent, el pilot de Simm a la seva arribada a la primera assistència situada al recinte d’El Sucre a Vic.
El problema, enlloc d’arreglar-se, s’anava agreujant fins al punt de que als trams de la tarda “teníem els mateixos símptomes amb segona i tercera velocitat, quan al matí només ens ho feia en segona velocitat. La veritat és que la inseguretat era molt alta dins el vehicle. En Josep Calm ens ha comentat que podia venir del muntatge de l’autoblocant però amb el temps que disposàvem a l’assistència no en fèiem prou per intentar solucionar-lo, pel que hem hagut de seguir així fins al final de la cursa”, una cursa en la que finalment serien segons del Grup N, per darrera Dani Solà, i sisens de la general.
“Vistos els problemes que hem sofert, el resultat de cara al campionat és més que positiu. Tot i puntuar només en dues curses som novens del campionat, el que significa que un cop descomptats els dos resultats negatius ens situaríem cinquens de la general i primers del Grup N, tot i els problemes patits. Això ens dona força per afrontar les últimes curses del campionat amb la moral a tope un cop solucionem els problemes de fiabilitat que arrosseguem”.

El Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt no descansa i d’aquí a deu dies tindrà lloc la següent prova amb motiu del V Critèrium del Vallès. Com a particularitat pròpia d’aquesta prova la cursa es disputarà en la seva primera meitat de dia mentre que la segona serà sencerament nocturna.
El primer participant prendrà la sortida a les 13h00 del dissabte 16 de juliol des del podi situat a Bigues, per arribar-hi finalment a les 03h32 del diumenge 17 desprès de recórrer les 12 especials programades que sumaran un total de 97,90 quilòmetres contra el crono.

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com