Noticia

Segona victòria consecutiva d’Albert Orriols que es llançarà a buscar el campionat
(19.09.2022)

Ral.li de la Llana

Amb aquesta segona victòria en tan sols uns dies fa que el pilot osonenc es va plantejar posar fil a l’agulla per intentar guanyar un nou títol al regional català i continuar disputant les proves que resten per finalitzar el campionat.

Pel que fa a la prova disputada dissabte passat, el 23è Ral·li de la Llana-Ripollès amb un dia assolellat i set trams al davant amb pràcticament 100 kms cronometrats. Albert Orriols partia com un dels favorits, però en aquesta ocasió tenia al davant fins a sis rivals dins de la mateixa categoria. Ja als trams el dia no podia començar millor, des del primer ja aniria marcant diferències amb tots els pilots excepte amb el francès Richard Genescá que es quedava a només 3.3 segons, ja al segon tram, Alpens una altra de les especials més importants del ral·li on Orriols endossava més de 8 segons a tots els seus rivals i a partir d’aquí sense baixar el ritme es tractava d’anar controlant els rivals, on el més directe Genescà ja era a 12.1.

Al segon bucle seguien marcant un scratch darrere l’altre, tres trams i tres scratch per arribar a l’últim service amb 15.2 d’avantatge sobre el seu perseguidor Genesca i gairebé mig minut sobre José Luis García tots ells amb Skoda Fabia Rally2. Ja a la darrera secció amb dos trams on el temps seguia respectant sense aparició de la prevista pluja. Albert i Christian tornaven a marcar el millor crono a Borreda que es disputava per primera vegada i ja amb la victòria a les mans aixecaven el peu a l’últim tram del ral·li per emportar-se la victòria final.

Albert Orriols ens comentava “Amb aquesta nova victòria després de Cervera ens plantegem seguir lluitant pel títol del català, sense deixar el CERA_Recalvi que disputarem ben aviat al Rías Baixas, després tornarem per disputar de terra el ral·li Vidreres i anirem veient com es van desenvolupant els resultats. Estem molt contents amb aquesta victòria que ha estat lluitada en un ral·li molt bonic amb trams molt exigents”.

Clasificació Final – Ral·li de la Llana Ripollés - Trofeu Autosí
1º A. Orriols – C. Gómez (Skoda Fabia Rally2)
2º R. Genesca – F. Nambruyde (Skoda Fabia Rally2) +16.5
3º JL. Gárcia – J. Forcada (Skoda Fabia Rally2) +26.1
4º X. Domenech – S. Cercadillo (Porsche 997 GT3) +2:40.5
5º M. Labarias – L. Romero (Peugeot 208 Rally4) +3:44.8
Fins un total de 56 pilots...

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com