Noticia

Victòria contundent d’Albert Orriols al Ral·li d’Avià
(15.09.2014)

Foto: Sergio Aguirre

Foto: Sergio Aguirre

L’Equip SIMM va marcar el millor temps en tots els trams i augmenta el seu avantatge al capdavant de la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt

La comarca del Berguedà, amb centre neuràlgic a Avià, ha acollit aquest cap de setmana el Ral·li d’Avià. La prova, puntuable tant pel Campionat de Catalunya de Ral·lis com per la Copa d’Asfalt, ha comptat amb 233,80 quilòmetres dels quals 63,50 han sigut de caràcter cronometrat. L’itinerari ha estat format per set trams, tres d’ells diferents, i la bona climatologia ha permès gaudir de la prova tant als pilots com als aficionats presents.

Albert Orriols i el seu copilot, Manel Muñoz, han dominat la prova d’inici a fi; marcant tots els scratch possibles. Al primer tram, el de Montmajor, han sortit amb cura en ésser el tram menys adient pel Porsche 911 GT3 Cup i han comprovat com el ritme era bo; aconseguint ja el millor temps. A partir d’aquí, Orriols-Muñoz han posat la directe i amb una mica més de tacte al tram de Cal Rosal perquè patinava i amb més confiança a La Mina per ser més ample, ràpid i amb bon grip, la parella osonenca no ha donat opció als seus rivals i ha guanyat tots els trams.

La cita, viscuda sense cap contratemps pels osonecs, els hi ha permès sumar un bon grapat de punts ja que a part dels punts de la general i de classe, també han sumat per cada scratch aconseguit. Orriols i Muñoz, que no pujaven al vehicle de la marca alemanya des del juliol, s’han adaptat ràpidament i gràcies al bon treball de PCR Sport tot ha funcionat a la perfecció.

Albert Orriols: "Amb aquesta victòria la Copa d’Asfalt se’ns posa molt de cara. Tot i ja anar líders, ara hem quasi quadruplicat la nostra diferència de punts amb el segon classificat i això ens deixa en una molt bona posició per encarar la recta final del certamen. D’altre banda, també estem lluitant pel Campionat absolut i la setmana que ve, a Vidreres, tenim una cita clau en les nostres aspiracions on mirarem de fer un bon paper."

La propera cita per l’Equip SIMM serà el Ral·li de Terra de Vidreres – Maçanet de la Selva, el 20 de setembre.

Classificació:
1. Orriols-Muñoz (Porsche 911 GT3 Cup)
2. Martínez-Larrosa (BMW 320 E30) a 1:46.3
3. Borrellas-Sunyé (Mitsubishi Evo VIII) a 1:52.9
4. González-Martínez (Seat Ibiza Cupra) a 3:13.1
5. Agustí-Sauleda (Peugeot 206 XS) a 3:21.1

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com