Noticia

Victòria d’Albert Orriols i Lluís Pujolar que els tornen al camí de la lluita pel títol
(17.09.2019)

Albert Orriols i Lluís Pujolar van tornar de nou a l’acció després del temps de vacances amb la mítica prova del Vallès, el Ral.li de la Llana-Trofeu AUTOSI.

Albert Orriols afrontava el Ral.li de la Llana amb l’objectiu treure el mal gust de boca que els va deixar l’abandonament a pocs quilòmetres del final al passat Ral.li Osona, i seguir amb la bona dinàmica que ha mantingut durant tot l’any en el Campionat de Catalunya de Ral·lis per tornar a posar-se primer, com així ha estat. Des del primer tram, el pilot amb el seu Ford Fiesta RS WRC va marcar l’scratx, amb més de 20 segons sobre el segon, però a l’enllaç després del primer tram van veure com el motor d’arrencada fallava, pel que en les segu?ents especials van ser molt cauts de no cometre cap error que els fes calar el cotxe, ja que això suposaria l’abandó. Passat ja el TC3 Sant Feliu-Bigues va començar a més un so de la part posterior del vehicle, encara que en aquest moment la prioritat era reparar el motor d’arrencada.

En arribar al service els integrants de l’equip PCR Sport van solucionar els problemes de l’arrencada, no tenint temps per a molt més. Així van haver de tornar a la carrera sense saber realment què passava amb el soroll de la part posterior.

De nou en el tram TC4 dels Sants van tornar a marcar l’scratx, millorant per 3 segons, i deixant al seu immediat perseguidors a 18 segons, però en arribar al TC5 els sons de la part posterior del cotxe es van tornar a reproduir. En el penúltim tram es trencava un palier del darrera a meitat de tram, que deixava el Ford danyat. Amb molta cura i prudència l’Albert aconseguia portar el WRC fins a la meta tot i funcionar el vehicle amb només tres paliers, guanyant el ral·li i tornant al capdavant del regional català.

Albert Orriols: "S’han complert els objectius, calia treure l’espineta clavada de l’Osona, que després de portar guanyant tots els trams, en l’últim varem haver d’abandonar. Varem venir aquí a rodar, agafar confiança i guanyar per tornar a posar-nos líders del campionat, i això s’ha aconseguit. Llàstima de les avaries que ens han anat sortint i que ens han fet patir per la victòria."

La propera cita de Albert Orriols y Lluis Pujolar serà el Ral.li Pacha-La Pineda el 4 i 5 d'octubre.

transp
Albert Orriols 2021 | info@albertorriols.com