Noticia

Victòria i liderat per Albert Orriols al IX Ral.li La Pineda Platja
(09.10.2019)

Albert Orriols al Rally la Pineda

Albert Orriols afrontava el XI Ral.li La Pineda Platja amb l’objectiu d’assaltar el liderat en la classificació de la Copa de Catalunya. El pilot català disputaria la prova a bord del Ford Fiesta WRC per tractar d’aconseguir un bon resultat en les dues passades pels tres trams diferents que componien el recorregut.

A les primeres de canvi, Albert Orriols va notar que l’embragatge patinava una mica en canviar de primera a segona marxa, encara que això es va solucionar al cap d’un quilòmetre i van poder aconseguir l’scratch en els dos primers trams, amb un avantatge acumulat sobre el segon de més de 19 “. El problema amb l’embragatge tornava a aparèixer en l’últim tram del primer bucle i Albert Orriols va preferir no arriscar massa. Tot i això, va aconseguir el tercer scratx del dia, augmentant l’avantatge sobre Pons fins als gairebé 22 segons.

Un cop Albert Orriols arribava al parc d’assistència, es va detectar que el problema estava provocat per l’existència de poca pressió en el circuit del fre de mà i va decidir sortir als tres trams restants arrencant a poc a poc per no castigar l’embragatge i recuperar el temps posteriorment al llarg del tram.

La segona passada per Colldejou i la Serra d’Almos va ser encara més neta ja que va aconseguir l’scratx en tots dos trams i augmentar la distància amb Eduard Pons fins als 41,7 segons. Finalment, Albert Orriols també aconseguia el millor temps en l’últim tram del dia per certificar el seu triomf per davant del que fou el seu rival tot el dia.
Gràcies a un impol.lut triomf al Ral.li La Pineda Platja, Albert Orriols i Lluís Pujolar es posicionen com a líders de la Copa de Catalunya.

La propera prova en el seu calendari serà el Ral.li 2000 Viratges a no ser que hi hagi alguna altra prova en què pugui participar a bord del seu Subaru WRC.

Clasificacció FINAL

1º A. Orriols - LL. Pujolar
2º E. Pons - A. Chamorro +42.0
3º O. Barroso - I. Gómez +1:46.9
4º D. Muntadas - M. Ylla +2:16.8
5º A. Vila - J. Poch +2:31.1
Fins a 29 pilots

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com