Noticia

Victòria i rècord d’Albert Orriols al Ral.li Sprint Sant Julià
(25.02.2019)

Un any més l’equip local Albert Orriols i Lluís Pujolar triomfen al Ral.li Sprint Sant Julià.

Amb l’arribada de la primera prova -encara que no puntuable- del regional català Albert Orriols s’agafava el cap de setmana com una presa de contacte amb el cotxe, mesos després d’inactivitat i de passar pel quiròfan per una cirurgia en el braç esquerre.

Ja dissabte al shakedown les sensacions van ser molt bones, provant diferents compostos de cara a diumenge on el paviment estaria variable. La jornada de diumenge constava de dos trams amb tres passades cadascun, que donaven un total de tres bucles de poc més de 13 quilòmetres cadascun.

Ja posats en la competició -amb els trams humits i relliscosos a la primera passada- a La Collada del Vilar les coses van anar bé, però en el segu?ent de Casamiquela en un revolt que estava molt humit un petit error els va fer perdre la concentració deixant-hi uns 13 segons respecte al temps de l’any passat. Aquest seria l’únic scratx del dia que van deixar escapar, doncs l’Albert i en Lluís van guanyar cinc dels sis trams en joc.

En el segon bucle l’Albert arrencava amb un avantatge de gairebé 10 segons respecte als seus rivals. Amb una muntada de gomes adequada, els temps en les segones passades van ser molt bons, marcant els millors temps -6.3 segons i 12.5 segons - i tornant al service amb més de mig minut d’avantatge amb el segon classificat. A la tercera passada era només qu?estió de veure la possibilitat de millorar els propis temps, i efectivament s’aconseguiren millors temps que en els mateixos trams del Ral.li Osona del 2018.

La victòria arribava malgrat no estar l’Albert físicament en perfectes condicions, però ja encarant la propera cita que serà al Ral.li de Valls. Tot han estat alegries, i bones conclusions en unes jornades que han servit per veure que tot estava a punt per a la nova temporada. Com sempre l’equip PCR Racing ha funcionat a la perfecció.

Aquesta victòria fa que el palmarès d’Albert Orriols al Ral.li Sant Julià sigui immillorable. Amb la cinquena victòria d’aquest any és el pilot amb més victòries en aquesta mítica prova que dóna el tret de sortida a la temporada catalana.

Classificació Final

1º A. Orriols - Ll. Pujolar
2º R. Cornet - D. Noguer +58.7
3º J.M. Martínez - L. Larrossa +1:03.4
4º F. Gutierrez - M. Contijoch +1:46.2
5º X. Agustina - M. Jimenez +1:46.7

transp
Albert Orriols 2024 | info@albertorriols.com